VIDEO-52 vjetori i Bazës Ajrore Farkë/ Xhaçka: Jemi në prag modernizimi

Ministrja Olta Xhacka përkujtoi nëpërmjet një statusi në facebook, 52 vjetorin e krijimit të Bazës Ajrore në Farkë.

Xhacka thotë se ky përvjetor e gjen këtë Bazë Ajrore në prag të modernizimit helikopterët Black Hawk.

Kjo gjë do ti shërbeje përfshirjes së forcave tona ajrore për të qënë pjesë edhe e misioneve ndërkombëtare.

Për mbi gjysmë shekulli, pilotët, teknikët dhe helikopterët e Bazës Ajrore Farkë u shërbejnë qytetarëve dhe kombit shqiptar, shpesh në çastet më kritike.
52-vjetori i krijimit e gjen Bazën Ajrore të Farkës në prag të modernizimit me helikopterët Black Haëk, duke u bërë më operacionalë edhe në misionet ndërkombëtare.
#52VjetBazaAjroreFarkë

Leave a Reply