Video e shembjes së pallatit 6-katësh në Durrës

Ekipet xheniere të Forcave të Armatosura në bashkëpunim me Inspektoratin Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit kanë shembur me lëndës plasëse një pallat në Durrës të dëmtaur nga lëkundjet e tërmetit.

Ndërkonë IKMT ka shpërndarrë dhe pamjet e shëprthimit të kontrolluar ku shihet se pallati nuk ka dëmtuar dy pallatet e tjera ngjitur me të.

Leave a Reply