VIDEO/ Godet sërish Junker/ Po fliste në konferencë, e hap telefonin, ishte gruaja….

Presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker tërheq shpesh vëmendjen me veprimet e tij në daljet publike.

Së fundi gjatë një konference për shtyp në Egjipt, Juncker-it i ra telefoni të cilin ai e ende nuk është mësuar ta vendosë ‘silent’, pavarësisht se e ka ndërprerë edhe në konferenca të tjera.

“Ishte dyshuesja e zakonshme, gruaja ime”, tha Juncker dhe shkaktoi të qeshura. Më pas vazhdoi me fjalimin sikur nuk kishte ndodhur asgjë.

Leave a Reply