Zaev shpalos një infromacion për dy zyrtarët e qeverisë që janë nën hetime

Kryeministri Zoran Zaev dje ka ndarë me opinionin edhe një infromacion se dy zyrtarët e qeverisë të cilët janë nën hetime janë emëruar në gusht, përcjell Aktuale.mk.

“Bëhet fjalë për dy raste të paraqitura nga qytetarë dhe të cilat po hetëohen. Ata persona jën emëruar nga qeveria në muajin gusht”, është shprehur Zaev.

Ministrant e qeverisë së re janë emëruar në qershor. Në seancat e qeverisë nga fillimi I muajit qershor dhejtëra drejtorë të institucione në vend.

Leave a Reply