Zaevit i mbetet të formon qeverinë e re

Dorëzimi i mandatit pasoi pasi që presidenti Ivanov mori njoftim nga kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi se është formuar shumica parlamentare dhe siç u tha garancive që ka marrë për ruajtjen e unitaritetit të shtetit dhe respektim të Kushtetutës.

Leave a Reply