31 luftëra janë duke u zhvilluar aktualisht në mbarë botën

Rezultatet e një studimi të kryer nga një universitet gjerman tregojnë se në vitin aktual janë duke u zhvilluar gjithsej 31 luftëra dhe konflikte ushtarake.

Rezultatet e studimit të kryer nga Universiteti i Hamburgut tregojnë se bota vazhdon të vuajë nga luftërat dhe konfliktet ushtarake, ka bërë të ditur agjencia e lajmeve Fars. Sipas këtyre të dhënave, shihet se numri i luftërave të këtij viti nuk ka rënë shumë në krahasim me vitin e kaluar. Gjatë këtij viti janë duke u zhvilluar gjithsej 31 luftëra dhe konflikte ushtarake, ndërsa vitin e kaluar ky numër ishte 32./ PT

Leave a Reply