Alarm për sulme në SHBA

Tre qytete te mëdha ne SHBA, Nju Jorku, Los Anxhelos dhe Uashingtoni mund te jene objektiva te sulmeve terroriste ne natën e vitit te ri. Zyrtare federale dhe te sigurisë kane shtuar masat ne zona te ndryshme te këtyre qyteteve, pasi krerë te FBI kishin njoftuar presidentin Obama se ekzistojnë kërcënime per sulme te mundshme, ndonëse per momentin nuk ka konfirmime, pasi bazohej vetëm ne nje burim. Masat do te jene me te larta ne sheshet ku grumbullimet janë te mëdha, si Times Square ne Nju Jork. Qe pas sulmeve terroriste te Parisit, FBI ka shtuar numrin e agjenteve dhe stafit anembanë vendit.

Leave a Reply