Atentati terrorist në Ankara, flet kryeministri Davutoglu

Ka ardhur dhe reagimi zyrtar nga kryeministri i Turqisë, Ahmet Davutoglu.

Në një reagim të pak minutave pas shpërthimit është shprehur se nuk ka shumë informacione në lidhje me atë që ka ndodhur.

Ngjarja sapo ka ndodhur dhe ne po presim informacionet në lidhje me shkaqet”, është shprehur Davutoglu.

Leave a Reply