Basha për raportin e DASH

Pas raportit te Departamentit Amerikan te Shtetit, kryetari i opozitës Lulzim Basha akuzon kryeministrin Edi Rama si përgjegjës te situatës ne vend. Sipas kreut te demokrateve, Shqipëria është ne hartën e zeze te prodhimit te lendeve narkotike për shkak se ne ketë trafik janë përfshire vete pushtetarët. Kryetari demokrat deklaron se Shqipëria është burim kryesor i prodhimit dhe tranzitimit te drogës, pasi trafikantet e njohur janë bere deputete dhe kryetare bashkie. 

Leave a Reply