BE apel prokurorëve: Anëtarësohuni në SPAK, kontribuoni kundër krimit e korrupsionit!

Bashkimi Europian në Tiranë fton prokurorët të anëtarësohen në SPAK para datë 7 shkurt. Bashkimi Europian shton se në këtë mënyrë “Prokurorët do mund të kontribuojnë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit”.

Kujtojmë se Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka hapur garën për vendet vakante për Prokurorinë Speciale e njohur ndryshe si SPAK. Janë 15 vende bosh për të gjithë prokurorët e rretheve dhe Tiranës që të mund të bëhen pjesë e prokurorisë Speciale. SPAK së bashku me Gjykatën speciale do të ketë si objektiv korrupsionin e zyrtarëve të lartë dhe krimin e organizuar.

Leave a Reply