Filloi seanca kuvendore për ndryshimet kushtetuese

Amendamentit i propozuar nga grupi i deputetëve të përjashtuar nga VMRO-DPMNE-ja nuk u pranua nga ana e Qeverisë. Propozuesit kërkuan që të dëgjojnë nga qeveria arsyet se pse nuk pranohet amendamenti i tyre.

Elizabeta Kançeska Milevska gjatë fjalimit të saj theksoi se VMRO-DPMNE-ja do të bart përgjegjësi për shkak të mospjesëmarrjes së saj në këtë siç u shpreh ajo moment shumë të rëndësishëm për vendin, për ardhmërinë euroatlantike të vendit.

“Tradhtarë nuk ndjehemi në asnjë moment, as më herët e as tani. Tradhtarë janë ata që ikin nga problemet dhe ata të cilët interesat e tyre i vënë mbi shtetin”, tha Kançeska – Milevska.

Leave a Reply