BFI në fazën e fundit të degradimit!

Nuk ka gjasa të jeshë i sinqertë e të keshë marëdhënie pune në këtë BFI që punon në kundërshtim me Kushtetutën e vet! I sinqertë në BFI mund të jeshë vetëm nëse i nënshtrohesh rregullave të lojës së BDI-së të cilës i përkasin të gjithë anëtarët e Rijasetit, pa përjashtim (megjithatë, me përjashtim të njërit që është me LSDM).
Gjithsesi, janë me dhjetra nëpunës të BFI-së që u punësuan me rekomandim të partisë, duke filluar madje që nga Shaqir Fetai!
Në BFI-në aktuale mund të llogaritesh i sinqertë vetëm nëse i shërben partisë, nëse ia puthë dorën një kandidati partiak, nëse me para vakëfi blenë vota, nëse zyret e vakëfit shndërrohen në kuvende partiake ku zyrtarë partiak dhe policor gostiten me “sheqerpare”, nëse me makinat zyrtare zhvillohen aktivitete partiake, nëse iftaret (madje edhe syfyret) organizohen për t’ua mundësuar dhe lehtësuar fushatën partisë!
Nëse mendoni se jemi gabim, parashtrohet pyetja:
Cili nga anëtarët e Rijasetit, cili myfti, cili drejtor, dekan ose profesor i Medresesë, FSHI-së etj. e tha të paktën gjysëm fjale kundër gjithë asaj çfar po ndodh me BFI-në?!/LMR ne BFI/

Leave a Reply