Bujar Nishani thyen rekordin pak ditë para se t’i mbarojë mandati i presidentit!

Kur i mbeten edhe pak ditë në krye të institucionit të presidencës, Bujar Nishani nuk ka ngurruar që të dekretoje një sërë artisët shqiptarë dhe jetojnë por emra të njohur që nuk jetojnë më me medalje të ndryshme.

Nga data 19 deri më 27 qershor, presidenti ka dekoruar me titujt “Mjeshtër i Madh”, “Martir i Demokracisë”, “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeu”, “Naim Frashëri”,…etj, dhe 70 personalitete të ndryshme.

Leave a Reply