Category Archives: Bota

Sulm policisë në Turqi

Turqia ka marre nje tjetër goditje pas sulmit terrorist te Stambollit. Kësaj here ne shënjestër ishin zyrat e policisë ne…

Vritet një person në Paris

Ne ditën kur Franca përkujton njëvjetorin e sulmeve ndaj revistës satirike “Charlie Hebdo” dhe nje supermarketi hebre, ku gjeten vdekjen…