Donald Lu për reformën në drejtësi

“Reforma ne drejtësi ofron mekanizmat për largimin e gjyqtareve dhe prokuroreve te korruptuar, si dhe riorganizon sistemin e Prokurorisë kundër aferave te nivelit te larte”. Ambasadori amerikan Donald Lu e ka përcjelle këtë mesazh, ne një foto te posaçme te postuar ne faqen e Ambasadës Amerikane ne facebook, si pjese e fushatës se tij per pastrimin e  drejtësisë shqiptare nga korrupsioni. Mesazhet sensibilizuese te diplomatit amerikan per mbështetjen e kësaj reforme, vijnë pas deklaratave te tij te drejtpërdrejta per aferat ne drejtësi dhe aktivizimit bashke me diplomatet europiane per një ndryshim rrënjësor te sistemit.

Leave a Reply