Dorëhiqet deputeti i Kuvendit të Shqipërisë (emri/partia)

Përmes një kërkese dorëzuar në KQZ, Muça shprehet se largimi bëhet vullnetarisht dhe për arsye personale.

 

Muça vjen nga radhët e biznesit dhe është deputeti i dytë i dalë në qarkun e Elbasanit nga radhët e PDIU në qershor 2017, sëbashku me Aqif Rakipin.

Kandidati që vijon në listën e PDIU pas Bujar Muçës është zonja Elena Xhina.  Nuk dihet nëse Xhina do ta pranojë mandatin.

Leave a Reply