E lanë vetëm në shtëpi, gruaja zbret 10 kate (Video)

E moshuara rreth të 80-ave zbriti nga kati i 14 deri në të katërtin me duart e saj duke u kapur pas hekurave të ndërtesës shumëkatëshe. Fqinjët e saj, të ndihmuar edhe nga zjarrfikësit, e kapën kur mbërriti në katin e katërt. Familjarët thanë se ajo vuante nga Alzheimer.

Ajo kishte zgjedhur këtë mënyrë për të dalë nga shtëpia pasi të afërmit e kishin lënë vetëm dhe i kishin mbyllur dyert me çelës. Alzheimer, një sëmundje që degradon trurin, shkakton humbje të memories dhe arsyetimit.

 

Leave a Reply