Vetëvendosja, protestë kundër korrupsionit në drejtësi

Ata kanë kërkuar largimin edhe të prokurorëve të emëruar politikisht si dhe nisjen e hetimeve të skandaleve, siç u tha, të kësaj qeveria korruptive si dhe hetimin e pasurisë së paligjshme.

Gjatë protestës disa studentë të fakultetit juridik kanë simuluar duke luajtur rolin e gjyqtarët dhe duke dënuar kështu Presidentin, kryeparlamentarin, kryeprokurorin Lumezi dhe Ministrin e Infrastrukturës Pal Lekajn.

Protestat e Lëvizjes Vetëvendosje nuk do të ndalen me kaq. Ata kanë paralajmëruar protesta edhe në të ardhmen derisa sipas tyre qëllimi i qytetarëve të Kosovës të realizohet. /Tv Klan/

Leave a Reply