E rëndë! Helmohen 20 nxënës në Shkodër

Një ngjarje e rëndë raporrohet të ketë ndodhur në Shkodër. Mësohet se janë helmuar 20 nxënës të një shkolle në Postribë.

Nga të dhënat e para nxënësit janë të moshës 15-16 vjeç dhe mësohet se janë helmuar nga ushqimi dhe uji i pijshëm.

Leave a Reply