Facebook bie nga sistemi

Përdoruesit e rrjetit social “Facebook”, këtë të diele janë duke pasur problem të kyçen në llogaritë e tyre, pasi serverët e këtij rrjeti janë jashtë linjës.

Facebook ka dalë jashtë funksionit tash e gjysmë ore, e këtë e kanë konfirmuar edhe shumë përdorues të rrjetit nëpër faqe të ndryshme në internet.

Ndërprerja Facebook ka filluar këtë mëngjes. Një hartë në këtë faqe tregoi se Mbretëria e Bashkuar, SHBA dhe zonat e mëdha të Evropës janë të prekura nga çështjet e kyçjes. Çështjet e ndërprerjes së Facebook kanë goditur gjithashtu pjesë të Azisë.

Problemet po ndikojnë gjithashtu në Facebook Messenger, si dhe në shërbimet në Facebook, si Instagram dhe WhatsApp.

Leave a Reply