Festat e 28-29 nëntorit, Kuvendi i Shqipërisë hap dyert për qytetarët

Kuvendi i Shqipërisë hap dyert për qytetarët. Me rastin e festave të 28 dhe 29 nëntorit, nga ora 10:00 deri në orën 14:00, Kuvendi i Shqipërisë organizon aktivitetin “Dyert e Hapura” pranë sallës së seancave plenare.

Përgjatë dy ditëve, dyert e sallës së seancës plenare do të jenë të hapura për qytetarët të cilët mund të vizitojnë nga afër ambientet ku zhvillohen punimet e Kuvendit në seancë plenare.

Leave a Reply