Foto/ WhatsApp po keqpërdoret, mos i besoni

Një llogari e rreme WhatsApp është shfaqur në Twitter, duke pretenduar se do t’u ofrojë përdoruesve të dhëna falas në gjithë shtatorin.

Llogaria, e quajtur WhatsApp Africa, tweeted: “Ne po i dhurojmë të dhënat e aplikacioneve gjatë shtatorit. Ndiqni dhe retweet. Komentoni me numrin tuaj WhatsApp. ”

Deri tani, thirrja ka marrë shumë vëmendje, me 186 retweets, 220 pëlqime dhe 143 komente në kohën e shkrimit të këtij artikulli.

Me keqardhje, shumë njerëz dukej se besonin se ajo ishte e vërtetë dhe u përgjigjën me numrat e tyre të telefonit.

Megjithatë, të tjerët ishin të shpejtë për të pyetur nëse kjo ishte e vërtetë, ose një scam.

IamFranco tweeted: “Kush dreq është WhatsApp Afrika?”

Dhe Cat Swart shtoi: “Oh shikoni, një mashtrim të lirë. Vëmendje e tmerrshme për detajet gjithashtu … Nuk mund të lexojë as emrin e vet për një post të promovuar. Gjithashtu btw, WhatsApp nuk furnizon të dhënat, rrjetet tuaja. Eshte gënjeshtër dhe nuk ka të bëjë asgje me Whatsapp. Mos u mashtroni”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply