Frosina Remenski merret në pyetje

Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake. Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe për asistenten e parë të kreut të Lidhjes Ndërkombëtare. Ruskoska, zgjerimin e hetimit e tregoi vetëm një ditë para se të paraqes akuzë në rastin “Reket”, ku Borki 13, Zoran Milevski – Kicec dhe Katica Janeva janë të dyshuar për zhvatjen e një milion euro nga Orce Kamchev.

Leave a Reply