Furtunë arrestimesh në Bashkinë e Lezhës, në pranga edhe ish-drejtuesja e hipotekës

Kryebashkiaku demokrat i lezhës është vënë në pranga ditën e sotme në zyrën e tij. 

Po ashtu bëhet me dije se u ndalua edhe nënkryetari i bashkisë Enver Hafizi, si dhe drejtuesja e Hipotekës Gjelina Bacaj.

Gjithashtu, raportohet se janë firmosur 23 urdhërarreste për zyrtarë të bashkisë e hipotekës.

Të gjithë këta zyrtarë janë ndaluar për të njëjtën akuzë, atë të tjetërsimit të pronave.

Sipas raportimeve bëhet me dije se kemi të bëjmë me skemë abuzimi duke tjetërsuar troje në bregdet, e njëjta skemë e përdorur si ajo në Kavajë.

Të arrestuar deri tani:

Fran Frrokaj – Kryetar i Bashkisë Lezhë

Enver Hafizi – Nënkryetar i Bashkisë Lezhë

Gjelina Bacaj – Drejtore e Hipotekës

Eduard Lekaj  – Jurist te Hipoteka

Armando Dakaj – Jurist te Hipoteka

Emrat e 10 zyrtarëve të shpallur në kërkim:

Eduart Leka

Juxhina Mema

Artan Djala

Bledar Cara

Renato Malotaj

Zef Gjini

Pjetër Gjoni

Artan Djala

Armando Jakaj

Enkeled Zefi

Leave a Reply