Grupi i Kumanovës ngushëllon familjen e Ismet Arifit-Koka

Pjesëtarët e Grupit të Kumanovës kanë dërguar një ngushëllim deri te familja e Ismet Arifit-Koka, i cili u vra mbrëmë në Çair.

“Lajmi i kobshëm për vrasjen e mikut tonë Ismet Koka, na shtoi tejmase dhimbjen dhe mërzinë. Jemi krenarë që patëm shok Ismetin, kurse Ju familja e tij duhet të bëheni të fortë dhe krenarë që Ismeti ishte pjesë e gjirit tuaj familjar. Pranoni ngushëllimet tona më të sinqerta”, thuhet në ngushëllimin e pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës, dërguar familjes se Ismet Arifit-Koka.

Leave a Reply