Hahn: Tani Maqedonia është në gjendje shumë të rëndë

Eurokomisioneri per Zgjerim i Bashkimit Evropiane Johannes Hahn, pas perfundimit te takimit te 4 lidereve tha se e ka kuptuar se është e pamundur të ketë marrëveshje nga kater partite politike.

“Shteti në këtë moment është në gjendje shumë të rëndë”, eshte shprehur eurokomisari Hahn, duke shtuar se serish do të vijë sërish në Maqedoni. “E vetmja gjë që mund të garantojë është se institucionet evropiane, janë në dispozicion dhe janë këtu”, duke mos e perjashtuar mundësinë e mbajtjes së zgjedhjeve.

Leave a Reply