Ilaçi për Kancer ështe gjetur para 65 vitëve!

Me rritjen e dozës së vitamines B17 në trup, Kanceri zvogëlohet dhe shancat për shërim të plotë janë të mëdha…. Vitamina B17 për herë të parë është përdorur si ilaç kundër kancerit në fillim të vitit 1950 prej Ernst T. Krebs.

Teoria për trajtimin e kancerit me ndihmen e përdorimit të vitamines B17 bazohet në faktin se sipas Krebs, kanceri është një sëmundje që shkaktohet nga pamjaftueshmeria e vitaminave esenciale dhe minerale në trup. Fakt është që njeriu modern nga civilizimi perëndimor është më i ekspozuar ndaj kancerit sesa kulturat primitive.

Fisi Hunza është fis i vjetër në Pakistanin verior, anëtarët e të cilit jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk dinë asgjë për kancerin. Sekreti i këtyre njerëzve qëndron në vitaminën B17. Njerëzit e fisit konsumojnë 250 – 3000 miligram vitaminë B17 në ditë. Pasuria në fisin Hunza matet me sasinë e drunjve të kajsisë. Ai i cili ka më shumë trungje të këtij druri, konsiderohet si më i pasur, sepse farat e thata të kajsisë janë ushqim i veçantë që përmban vitaminën B17. Mbrojtësit e industrisë së kancerit janë kundërshtarët më të mëdhenj të këtij bari natyral kundër sëmundjes.

Ernst T. Krebs (1912­-1996) është njëri nga pakica e mjekëve që e përdorin vitaminën B17 gjatë trajtimit të pacientëve të tyre. Ai ka zbatuar dhe hulumtime detajore për ndikimin e vitaminës mbi pacientët e sëmurë nga kanceri dhe ka mbledhur mjaft dëshmi për promovimin e saj si shërim për kancerin. Doktor Krebsi ka qenë i shpallur si tradhtar nga ana e ekspertëve prestigjoz të mjekësisë të cilët laetrilin e kanë shpallur si mashtrimin më të poshtër dhe të sofistikuar në historinë e mjekësisë. Vitamina B17 gjendet në farat e kajsisë, por edhe në mel. Përveç kësaj, të pasura me laetril janë edhe mjedhërat e kuqe dhe manaferrat.

Screenshot_2016-02-07-20-56-49-1

Dr. Krebsi, deri në vdekjen e tij në vitin 1996 argumentoi se Me rritjen e dozës së vitamines B17 sëmundja e kancerit do të reduktohet me 100%. Tani ju e dini sekretin, konsumoni me shume fara kajsie sepse ato përmbajnë përqendrimin më të lartë të vitaminës B17 dhe shancat për shërim të plotë janë të mëdha.

Leave a Reply