Imazhi i parë që patë do t’ju zbulojë se për çfarë keni më shumë nevojë në këtë moment

Shikojeni fotografinë, çfarë shihni dhe cili është kuptimi i saj?

Një pemë

Nëse perceptuat një pemë në fillim, kjo mund të  tregojë dëshirën tuaj të brendshme për të zënë rrënjë, për t’u stabilizuar në një punë, për të përfunduar një karrierë në mënyrë që të ndiheni se keni arritur diçka në jetën tuaj.

Ka ardhur koha të bëni të pamundurën në punën që keni dëshiruar aq shumë, në karrierën që keni zgjedhur, në marrëdhënien tuaj si çift ose në atë që po projektoni me veten tuaj, për sa kohë ajo është një dëshirë e zemrës suaj.

Sigurisht ka nevojë për durim derisa gjithçka të marrë formë për të parë më pas rezultatet e përpjekjeve tuaja, transmeton Living.

Fytyra e një gruaje

Nëse ajo që patë në fillim është fytyra e një gruaje, mund të nënkuptojë se në fazën ku jeni ju nevojitet të eksploroni dashurinë, të keni dikë afër jush i cili ju kupton dhe kujdeset për ju. Jeni duke kërkuar për një lidhje emocionale autentike, transparente, të ndershme dhe të pastër.

Nuk duhet të hiqni dorë, por të hapni zemrën tuaj duke menduar se nuk do të lëndoheni përsëri dhe se dashuria juaj do t’ju kthehet mbrapsht.

Zogjtë

Nëse ajo që patë në fillim janë zogjtë, mund t’ju tregojë që po e jetoni jetën si një aventurë. Ka ardhur një moment kur keni zbuluar se jeta është një aventurë të cilën duhet absolutisht ta jetoni dhe jeni në kërkim të së panjohurës.

Komoditeti i shtëpisë dhe ai ekonomik ju kanë dhënë sigurinë e të fluturuari larg dhe të ndjekurit rrugën tuaj, dhe pse nuk e dini saktësisht cila do të jetë pika juaj e mbërritjes.

Ajo që ka rëndësi për ju është të udhëtoni, nuk e keni me nxitim të arrini destinacionin final, por doni të zbuloni se çfarë mund t’ju ofrojë jeta.

Image

Leave a Reply