Italiani kapet me pajisje të dyshimtë në Durrës

Një shtetas italian është ndaluar nga policia teksa po tentonte të dilte nga Shqipëria nga Porti i durrësit më një pajisje të dyshuar përgjimi.
55-vjeçari, i cili do të ndiqet në gjendje të lirë, në momentin e ndalimit nuk dispononte asnjë dokument shoqërues, apo manual përdorimi për pajisjen elektronike.

Pajisja është sekuestruar dhe do të dërgohet për ekspertim për të përcaktuar saktësisht llojin e saj.

Leave a Reply