Komandant Sokoli, Shek Hallaçi dhe Val Zekaj: Distancohemi nga deklaratat e El Chekës

Unë Shek Hallaçi, Sami Ukshini dhe Val Zeka distancohemi nga gjitha deklaratat e shokëve tanë(El Cheka) që minojnë hetimin ndërkombëtar për rastet e montuara politike.

Ne nuk ishim dakord që të mbahen protesta por jashtë vullnetit tonë ndodhën të njejtat, ne nuk i shperndamë materialet e përgjuara që dikush të përfitojë politikisht apo finaciarisht në kurrizin tonë dhe të shqiptarëve që po kalben burgjeve të montuar politikisht.

I vetmi subjekt politik që publikisht tha që ne do kushtëzojmë përbërjen e re qeveritare me hetim ndërkombëtar për rastet e montuara politike ishte Aleanca për Shqiptarët andaj edhe ne e përkrahëm publikisht.
Nuk do lejojmë që dikush të del në lista deputetësh dhe të dëmtojnë imazhin tonë për pazare të ulta politike!!!

12 Prilli do jet dita e gëzimit dhe dita e çlirimit të vllezërve tanë në Ilirid. #PRANVERAMEDINJITETDHEGUXIM

Leave a Reply