Kryeministri i ri në stilin e Putinit në gjueti (FOTO)

Emil Dimitriev, kandidati për kryeministër i propozuar nga VMRO-DPMNE  ka disa foto të tij në stilin e presidentit rus Vladimir Putin. Në rrjetet sociale janë publikuar disa që shfaqin ate në gjueti i shoqëruar nga gjeneralë të ushtrisë, informon INA.

Screenshot_2016-01-15-13-42-54-1Dimitriev në këtë foto është i shoqëruar nga ish-shefi i ARM-së dhe gjeneral të tjerë gjatë gjuetisë, ku shihen edhe dy derra të egër të vrarë. Stilin e ngjajshëm me gjueti e proklamon edhe presidenti rus Putin. (INA)

Leave a Reply