Nishani: Qëndrojuni besnik orientimeve të Venecias

Presidenti i vendit Bujar Nishani u ka bere thirrje te gjitha paleve politike te bashkëpunojnë dhe t’u qëndrojnë besnike orientimeve te komisionit te Venecias per reformën ne drejtësi. Kreu i shtetit ka nënvizuar se kjo reforme ka hyre tashme ne nje faze kyçe dhe se miratimi i saj është një nder kushtet kryesore per integrimin e vendit ne Bashkimin Europian. Presidenti i ka bere deklaratat gjate pritjes tradicionale te organizuar per trupin e diplomatik te akredituara ne Tirane. Kreu i shtetit ka bere nje përmbledhje te etapave neper te cilat ka kaluar Shqipëria ne keto 25 vite demokraci. Nishani ka vlerësuar mbështetjet e vendeve te unionit ne përpjekjen e Shqipërisë, per t’u integruar. Kreu i shtetit ka folur edhe per sfidat e reja me te cilat përballet Shqipëria dhe Evropa.

Leave a Reply