Kujdes nga ky mesazh

Në Facebook ka nisur të qarkullojë një mesazh që është një virus. Emrin e ka Christmas Tree  (Pema e Krishtlindjeve). Është një mashtrim online që mund të ju bllokojë llogarinë tuaj në rrjetin social.Sipas ekspertëve në çdo afrim festash ky virus fillon e qarkullon. Ai është në formën e një programi që instalohet dhe me vete ka edhe virusin.Edhe pse nuk dihen shumë pasojat e tij, më mirë mos e instaloni.

Leave a Reply