Kukës, përfshihen nga flakët rreth 60 hektarë kullotë

Rreth 60 hektarë kullotë janë përfshirë nga zjarri në Qafën e Kumbullës, në Kukës.

Saktësisht, zona e përfshirë nga flakët, ndodhet mes Fanit të Mirditës dhe bjeshkëve të Surroit.

Flakët janë shumë pranë shtëpive në zonën e Surroit, duke bërë që banorët të ndihen të kërcënuar nga ato.

Sipas tyre, era e fortë mund t’i përhapë me shpejtësi flakët.

Leave a Reply