Kulla: Shërbimi sekret maqedonas dhe ai rus, po bashkëpunojnë kundër shqiptarëve të Maqedonisë

Duke iu referuar rastit të Lavdrim Muhaxherit dhe diskutimeve mbi ardhjen e tij në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni, Ilir Kulla deklaron se kemi të bëjmë më informacione që vijnë nga shërbimi maqedonas e rus, për ti ngjyrosur shqiptarët e Maqedonisë me ngjyrat e ISIS.“Kërkojnë ta denigrojnë figurën e shqiptarëve. Me çfarë dokumentash erdhi Lavdrim Muhaxheri? Nëse erdhi me pasaportë serbe, ku e gjeti?”, tha Kulla. Duhet parë cila është historia e tij para se të flasim për të, thekson Kulla.

Leave a Reply