Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI është e hapur për të gjithë

Jasir Jashari, anëtar i Lëvizjes Myslimane për Reforma në BFI, përmes rrjetit social facebook flet për pozitën në të cilën e kemi sot BFI-në dhe bën thirrje për ta shpëtuar nga shkatërrimi. 

Postimi i plotë i ef.Jasharit në facebook:

 
Popullata jonë myslimane edhe praktikisht u tregua se është për ndryshime rrenjesore në BFI! Fakti që BFI gjithnjë dhe më tepër po degradohet dhe po e humb autoritetin edhe si institucion, kjo të gjithve sikurse na bën thirrje që të punojmë sa më shumë në parandalimin e shkatërrimit total të BFI-së.

Nëse skadalet e shumta të publikuara gjatë këtyre viteve të fundit më së shumti e kan goditur Reisin e BFI-së, këto të fundit po ja hedhin një mjegull të zezë krejt BFI-së dhe myslimanve! Duhet ti themi STOP keqperdorimit të BFI-së për interese të kesaj dynjaje!

Ftoj publikisht të përkrahet Levizja Myslimane për Reforma në BFI, kjo është e hapur për të gjith ata që duan të japin kontributin e tyre. Me këtë rast, për mënyrën se si mund të kontriboni, me theks të veçant u drejtohem kumanovarëve që të mos më shkruajn mua por e kanë mundesinë të njoftohen drejtpërdrejt përmes adreses elektronike: [email protected]

Leave a Reply