Tag Archives: Jasir Jashari

Ju lumt Ef.Jasir Jashari

Më 17.03.2021, në “portalin” dhe në FB-un e Bashkësisë Fetare Islame u publikuar një informatë përplot gabime gjuhësore dhe logjike…