Lubonja: Baton Haxhiu pordha e madhe shqiptaro-serbe

Humanisti dhe shkrimtari Fatos Lubonja ka bër një krahasim për gazetarët shqiptar, të cilët janë në sherbimin e Edi Rames ku se cilin nga ata i quan “Palaço oborri” Lubonja: Batoni kosovari, që serbët e konsiderojnë ekspertin më të besueshëm për punë Shqipnije, ndërsa shqiptarët si ekspertin më të informumë për punë Serbije./parrotlla.net/

Leave a Reply