Marku ‘hap’ institucionin dhe fton qytetarët: Denonconi korrupsionin në faqen e Prokurorisë

Kryeprokurorja Arta Marku kërkon ndihmën e qytetarëve për të luftuar korrupsionin në radhët e sistemit të prokurorisë. Në faqen zyrtare të prokurorisë së përgjithshme aty ku deri pak ditë më parë ka qenë profili i kryeprokurorit Llalla, administrate e Markut ka vendosur shënimin.

 

“Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucionin publik, të denoncojnë në këtë adrese postare”.Me anë të kësaj adresë çdo qytetarë mund të denoncojë pretendimet e tij mbi një shkelje të prokurorit, ndërsa këto informacione pritet të vlejnë dhe për procesin e Vetting-ut në të cilin po kalojnë prokurorët.

 

 

Leave a Reply