Mbi 200 mijë të vaksinuar në Shqipëri

Më shumë se 200 mijë persona në Shqipëri kanë arritur të vaksinohen me vaksinat kundër Covid-19.

Të parët që u vaksinuan në fillim të këtij procesi kanë qenë mjekët dhe infermierët. Më pas u vijua me mësuesit e të moshuarit, e ndërsa në proces së fundmi janë përfshirë edhe policët e punonjësit e mediave.

Leave a Reply