Megjithatë, ekziston një klub i cili e ka mposhtur Barcën në të gjitha ndeshjet

Barcelona është klubi i shekullit XXI, por në shekullin e kaluar fatkeqësisht katalunasit ishin një klub mesatar dhe lehtë i kalueshëm.

Ekziston një klub evropian i cili gëzon epitetin e të pamposhturve kundër Barcelonës.

Dundee United është një klub skocez i cili ka një rekord fitores 100 për qind kundër klubit spanjoll.

Ata nga katër ndeshjet kanë katër fitore, ndërsa më poshtë keni rezultat.

1966-67 Inter-Cities Fairs Cup

Ndeshja e parë: 

FC Barcelona 1 – 2 Dundee United.

Ndeshja e dytë:

Dundee United 2 – 0 FC Barcelona.

1986-87 UEFA Cup:

Ndeshja e parë:

Dundee United 1 – 0 FC Barcelona. 

Ndeshja e dytë:

FC Barcelona 1 -2 Dundee United. 

/Telegrafi/

Leave a Reply