Mesazh politikanëve që tradhëtuan çështjen shqiptare në Maqedoni (Dokument)

Siç transmeton INA, politika shqiptare në Maqedoni ka marrë një mesazh nga Shtabi i përgjithshëm i UÇK-së!

Në Komunikatë mes tjerash thuhet:

“Politika aktuale në Maqedoni në vazhdimësi po e dërgon në drejtim të gabuar cështjen kombëtare shqiptare. Kjo si pasoj e liderëve politik shqiptar që me servilizmin e tyre të skajshëm ndaj pushteti sllavomaqedonas e sollën popullin shqiptar në një situatë të pa shpresë. Audio incizimet e politikanëve që u shfaqën në opinion kohëve të fundit dëshmuan servilizmin, krimin,  tradhëtinë dhe nëncmimin e popullit shqiptar”. Për më shumë lexoni deklarëtën e plotë.

 

Screenshot_2016-02-05-22-53-52-1

Leave a Reply