Momenti kur terroristi i Ohios u qëllua për vdekje nga policia

Pamje të marra nga kamerat tregojnë momentin dramatik kur terroristi në shtetin e Ohios u qëllua nga policia.

Në video shihen turma të mëdha të njerëzve që vrapojnë në panik dhe duke u fshehur nëpër bare nga vrasësi që vra gjithsej nëntë persona dhe lëndoi 27 të tjerë.

Terroristi, që është identifikuar me emrin Connor Betts, ishte duke u futur në njërin prej bareve ku njerëzit po fshiheshin në momentin kur u qëllua.

Viktimat e Batts ishin mes moshave 22 dhe 57 vjeçare, ndër ta ishin pesë meshkuj dhe katër femra.

Policia e vrau atë vetëm një minutë pasi që filluan të shtënat.

Leave a Reply