Nishani dekoron “Mjeshtër i Madh” gazetarin e RTSH Ferdinand Samarxhi

Ferdinand Samarxhi, gazetari i RTSH, fitues i antenës së artë pas 40-vjetëve pune dhe përkushtimi, i akordohet nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani titulli i Lartë “Mjeshtër i Madh”.

Leave a Reply