Opozita proteston sot në kryeqytet

Opozita zhvillon sot pasdite në Tiranë një tjetër protestë kombëtare. Që një ditë para saj në institucionet kryesore, Kryeministria, Parlamenti dhe Ministria e Brendshme janë vendosur barrierat metalike.

Shtyllat e ndriçimit janë lyer me graso në mënyrë që protestuesit mos të hipin në to. Policia dhe Garda e Republikës kanë kaluar në gadishmëri.

Jo zyrtarisht thuhet se 1500 policisë do të angazhohen për ruajtjen e sigurisë. Protesta pritet të fillojë në orën 19:00 dhe leja është marrë deri në mesnatë.

Ka pak detaje nga plani i organizatorëve, por mësohet se Lulzim Basha do të mbajë një fjalim para Kryeministrisë.

Leave a Reply