Tragjedi me emigrantët

Greqi janë rikthyer sërish tragjeditë e emigrantëve. 11 refugjatë, 5 prej të cilëve fëmijë humbën jetën, pasi varka e tyre…

BIZNESI ANKOHET PËR GJOBAT

ë prej shtrëngimit të masave për bizneset të cilat bëjnë evazion fiskal, sipërmarrësit ankohen se po marrin gjoba të padrejta….

Abuzimi me shitjën e naftës

Pavarësisht masave te marra si dhe ndryshimeve ligjore, rrugët e tregtimit te karburanteve te cilësisë se keqe, nuk janë mbyllur….