Abuzimi me shitjën e naftës

Pavarësisht masave te marra si dhe ndryshimeve ligjore, rrugët e tregtimit te karburanteve te cilësisë se keqe, nuk janë mbyllur….

SHQIPËRIA TË REALIZOJË REFORMAT

5 vite pas rënies së komunizmit ndërkombëtarët nxisin Shqipërinë që të realizojë reformat për përmbushjen e objektivave europiane.Në Konferencën Kombëtare…

Tiranë, protesta përfundoi

Protesta e udhëhequr nga PD përfundoi me mesazhe për ti dhënë fund qeverisjes Rama-Meta dhe Shqipëria të shkon në zgjedhje…

Ndahet nga jeta Imzot Rrok Mirdita

Përpjekjet e mjekëve të repartit të Neurokirurgjisë nuk arritën të mbajnë në jetë Imzot Rrok Mirditën. Arkipeshkvi i Dioqezës së…

HETIM KRIMEVE TË KOMUNIZMIT

Kreu i shtetit Bujar Nishani, kërkon nisjen e hetimeve për krimet pa gjyq, të kryera gjatë diktaturës komuniste. Por, për…