Pjesëmarrja e grave në politikë

Kryeministri Edi Rama e ka vlerësuar si shumë të rëndësishme pjesëmarrjen e grave dhe vajzave në jetën politike dhe vendimmarrëse…

Protesta në Athinë

Një protestë e paralajmëruar prej grupimeve anarkiste në kujtim të ekzekutimit të 16-vjeçarit Aleksis Grigoropullos 7 vite më parë, ka…