Përsëri tërmet në Ohër

Lëkundjet e tokës në rajonin e Ohrit nuk kanë të ndalur. Pas tërmetit të mëngjesit të hershëm, me fuqi 2.9 shkallë, një tjetër tëmret e ka lëkundur tokën, me fuqi 2.6 shkallë, rreth orës 13:29.

Epiqendra e tërmetit ka qenë 5 kilometër në lindje të Koselit, 10 kilometër larg nga Ohri dhe 91 kilometër larg nga Tirana. Thellësia e tërmetit ka qenë 2 kilometër.

Lëkundjet kanë ndjerë në Ohër, Strugë dhe Resnjë.

 

Leave a Reply