Protestoi për klimën, arrestohet për të dytën herë aktorja e njohur

Aktorja Jane Fonda është arrestuar për herë të dytë brenda një jave ndërsa protestonte në Capitol Hill për çështjen e klimës.

Pavarësisht se në moshën 81 vjeçare, aktorja është kthyer në një simbol të vërtetë rezistence.

Në protestën përballë Capitol Hill, e cila u konsiderua e plaigjshme, krahas aktores u arrestuan dhe 17 persona të tjerë.

Leave a Reply